Cremes
Crema de carbassó
Crema de porros (vichyssoise)
Crema de carbassa
Gaspatxo
Amanides
Amanida barrejada
Amanida amb mermelada de figa
Tomàquet amb mozzarella
Quiche
Quiche Lorraine
Quiche de bròquil i formatge de cabra
Quiche de pera i roquefort
Pasta
Macarrons amb tomàquet i botifarra
Espaguetis amb gambes (o rossellones) i julivert
Pasta amb espinacs, salmó i crema de llet
Pasta amb bacon, ceba i crema de llet
Llegums
Amanida de cigrons o llenties
Verdura
Patata i mongeta tendra
Coliflor al vapor
Albergínies farcides
Faves
Ous
Remenat d'ous amb bolets, espàrrecs verds i gambes
Ous ferrats
Peix
Varat amb patates al forn
Sardines
Carn
Fricandó
Postres
Pastís de formatge
Brownie
Dàtils amb formatge
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada